Dorlight B.V.

Dorlight is een creatieve en innovatief partner in de LED verlichting. Met bijna 20 jaar ervaring in de led industrie is Dorlight een betrouwbare partner voor diverse led projecten. Dorlight heeft geen eigen assortiment maar is gericht op de OEM projecten. Wij denken graag met u mee en komen samen met u tot een standaard of op maat ontworpen oplossing.

Ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van OEM producten hebben wij nauwe samenwerkingen met specialisten in het vakgebied. Zowel technisch als estetisch denken wij graag met u mee.

Een duurzame stap is een stap in de juiste richting      

Een mooi voorbeeld van een OEM product dat is uitgegroeid tot een mooie productreeks is dat van Timberlab. In 2012 is er vanuit Dorlight het initiatief gestart om duurzame en natuurlijke materialen te combineren met de duurzame eigenschappen van LED. Zo is het merk Timberlab ontstaan. Bij Timberlab kiezen wij ervoor om de natuurlijke materiaaleigenschappen te behouden en subtiel met verlichting om te gaan. In de lichtbrache gaat het vaak over de hoeveelheid licht en het rendement. Hierbij wordt soms het eindresultaat uit het oog verloren. De timberlab producten onderscheiden zich door juist in iedere eindsituatie één te worden met de natuur en omgeving.